Tag: 上海品茶网NNJ

Pelicans Villa / Main Office

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/951407/pelicans-villa-main-office Clipboard Photographs Photographs:  Rafael Gamo CopyHouses•Sayulita, Mexico Lead Architects: 2020 Mexico Sima Agisheva, Dante Borgo, Isabella Eriksson Projects Save this picture!© Rafael Gamo+ 40Curated by Clara Ott Share Design Team:Angie Guzmán, Paulina Castro, Mave Zurita, Luis Gordian, Brenda Cibrian, Pablo AlemánContractor:Terraza ConstruccionesCity:SayulitaCountry:MexicoMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Rafael GamoRecommended ProductsRenders / 3D AnimationVectorworksVectorworks ArchitectFiber Cements / CementsApavisaTiles – Nanofusion 7.0WindowsVEKAWindows – SOFTLINE 82 ADWindowsFAKRORoof Windows – FPP-V preSelect MAXText description provided by the architects. Immersed in the jungle, the new holiday complex, surrounded by lush vegetation and featuring its own private beach, accommodates up to 20 guests and exudes the mellow ambience of a yoga retreat. The architects redesigned eight villas and a common area at the top of the hill including a shared kitchen, a dining room and a swimming pool, preserving the references to the African aesthetic, which reflect the heritage of the resort’s previous owner, originally from South Africa. As a result, the project eclectically combines Mexican elements and an African mood. While externally preserving its original atmosphere and palapa roofs, the architects endeavoured to create contextual interiors that resolve the pathologies suffered by the original structure due to its direct exposure to the tropical sun and the ocean breeze, while leaving the least environmental impact as possible.Save this picture!© Rafael GamoSave this picture!PlanSave this picture!© Rafael GamoSave this picture!© Rafael GamoThe materials used for the restoration are all sourced from local resources. For the warm interior elements such as room dividers, closet doors and furniture, entirely designed by MAIN OFFICE, the architects chose indigenous Parota wood, which is resistant to humidity and salinity. The formerly coloured interior walls are deliberately painted white, complementing the interior components and acting as a neutral background that does not detract from the stunning views. New fixed elements including bed frames, sinks and bathtubs, are made of on-site cast concrete, which blends with the warm touch of the local Parota wood, creating an unusual environment, both rustic and welcoming. The original wooden doors and windows have been restored and upgraded, and the revolutionized with a new terrazzo floor and transformed into simple interstitial spaces that expand the interiors while letting the jungle in. “The project consists of a series of small private spaces blurring the usual boundaries between inside and outside, creating a unique experience with the natural setting while maintaining a cozy, homey feeling” say MAIN OFFICE’s founders Dante Borgo and Isabella Eriksson.Save this picture!© Rafael GamoSave this picture!PlanSave this picture!© Rafael GamoSave this picture!© Rafael GamoThus, the new spatial interventions in the villas celebrate the site’s natural setting. An exterior shower defined by stones creating a secluded wall opens towards the sky and the treetops, an outdoor bathtub in in-situ concrete overlooking the Pacific Ocean allows guests to merge into nature. Smaller external showers and terraces interact with the jungle scenery and the sea-horizon. A key feature located at the bottom of the slope, is the yoga platform that takes the shape of a perfect half-circle, nestled amongst the forested banks. The cut-in-the-landscape is enhanced by the retaining wall constructed ad-hoc in local stone. The floor is made of durable Cumaru wood, naturally resistant to wear and harsh climates. Adjacent to the platform, stone planters house a majestic Papelillo tree that frames idyllic views of the Pacific Ocean, helping to create the perfect spot to exercise and enjoy the therapeutic and relaxing power of nature.Save this picture!© Rafael GamoProject gallerySee allShow less303 House / Sawadeesign StudioSelected ProjectsNB2 Skatepark / Siente Espacios – Arquitectura (SEA)Selected Projects Share Area:  340 m² Year Completion year of this architecture project center_img Year:  Pelicans Villa / Main OfficeSave this projectSavePelicans Villa / Main Office Architects: Main Office Area Area of this architecture project Pelicans Villa / Main Office CopyAbout this officeMain OfficeOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSayulitaOn FacebookMexicoPublished on November 16, 2020Cite: “Pelicans Villa / Main Office” [Villa Pelícanos / Main Office] 16 Nov 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?鹈鹕别墅 / Main Office是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ArchDaily Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/951407/pelicans-villa-main-office Clipboard “COPY” “COPY”last_img read more